Farum bøndernes hjemmeside

Dagbog

Vi drog afsted, nogle til pensionisttid fredag, de arbejdsramte lidt senere og Steen direkte sydpå fra Jylland. Der kom samling på tropperne på gode, velkendte Hansens Brauerei i Flensborg til øl-menuer og svin i form af schwein axel, schnitzel mv. 

Marianne har altid fornøjelse af os døgnet rundt i flere dage, så vi inlogerede os på vanlig vis til fuld forplejning morgen, middag og aften. Lørdag morgen afsted med mad og drikke i trækvogn fra havnen i Flensborg med båd mod slottet i Glücksburg. Smuk tur ud gennem Flensborg fjord rundt om Okseøerne (det var her vi var i 1995) og ind til Glücksburg. Flot strandhotel, sikkert velbesøgt på vejrmæssigt bedre dage. Pitstop i skoven på gåturen op til slottet, hvor tre brudepar skulle giftes alene den dag. Madder og diverse drikke (inkl. ouzo og nogle andre små ??, føj) blev indtaget med flot udsigt til slottet. Retur til båden, hvor vejret nu lige skulle teste regntøj og paraplyer, så vi måtte rykke tættere sammen og krybe i skjul med et par 'tote tanten' indenfor rækkevidde. Vådt men meget sjovt.

Hjemme hos Marianne igen dukkede Ditlev op med flot, stegt oksemørbrad, som uden problemer gled ned godt hjulpet af nogle flasker rødvin. Mesterskab i ikke-vælte-klodser deltog nogle i uden at ryste på hænderne inden alle fandt deres senge mere eller mindre sent.

Efter affodring søndag morgen, den sædvanlige tur forbi grænsebutikkerne og hjemad.

04-09-2019