Farum bøndernes hjemmeside

Dagbog

Efter måneders restriktioner med lukkede forlystelser og restauranter kunne vi endelig ses igen. En invitation til en tur ned ad memory lane satte gang i gisningerne, hvad det var vi skulle, og hvordan vi skulle komme dertil? Vi lånte Allans veteranbus m/chauffør. Et køretøj, der stemte meget godt overens med vores årgang. Herskaberne steg ombord på respektive adresser. Afsted med os. Gensynsglæde, trut i hornet, cava, lidt spiseligt, ouzo og test af paratviden om vores fælles historik. Ikke imponerende resultater!

Efter en kort tur frem og tilbage (altså ikke på den måde) i det grønne, gav vores coronapas adgang til Dyrehavsbakken, som jo var der, vi var i 1989, da vi første gang bevægede os væk fra bordets glæder.

På Sommerlyst fik Bjarne rodet sig ud i en parallelkapering, som blev til en karamelparkering der udviklede sig yderligere… Vi fandt et hvidt stakit, fik taget nyt fællesbillede inden vi gik til Jernbane restauranten, hvor den stod på platter og ikke mindst fuselfri Harald Jensen – den tids Rød Aalborg – kr. 8,85 for en flaske inkl. pant. En rundvisning i de kendte kulisser i Matadors Korsbæk. Vi faldt ind på Bondestuen og de modige fik en tur i den gamle rutchebane, som skabte sult igen. Så Oscars burgere gled ned godt hjulpet af drikke på London bus. Veteranbus og chauffør kom som kaldet, trut og hjem igen til respektive adresser. Den sure bogholder har lovet at lave et regnskab, men det kommer nok til at tage nogen tid efter lommerne er tømt for dagens mange bonner.

17-05-2021