Farum bøndernes hjemmeside

Dagbog

Endelig blev datoen for julefrokosten 2021 fastsat, men ikke uden problemer og kollision med Annies øjenoperation.

Vi mødtes på Gården i fantastisk vejr. Joan og Kell førte an på en fin gåtur ud til pitstop på bagsiden af søen til Drive in Bio. 

Velkommen til Carsten den 2. Han taler og forstår temmelig godt dansk. Eller også er han heldig, griner ialtfald på de helt rigtige tidspunkter af vores gamle, fjogede historier.  

Hjem i laden, dog uden en tur i høet. Hansens rejsebureau fik mandat til at booke tur til Dublin i september. Den sure bogholder kunne efter nogle digitale problemer redegøre for Bøndernes formue og seneste forbrug på Flakfortet og Bakken. En enig forsamling besluttede at fortsætte indbetalingerne.  

Steen havde medbragt aflad for sine seneste datoudfald. 

Test af hjernekapacitet, som hverken det ene eller det andet hold klarede. En tysk pædagog i et grønt hus med hest drikker whisky!

Selvfølgelig skulle Carsten den 2. (og Carsten den 1. m.fl. ville selvfølgelig ikke stå tilbage) præsenteres for alverdens små skarpe både før og under sildemadderne og den hjemmelavede skipperlabskovs. Special treatment til Bjarne i form af trestjernet salami ad libitum. 

Fru Rust holdt sig til Nordic, så transporten til Maglehøj var sikret. Resten af selskabet slingrede ud en taxa, som fik en tur rundt om søen. 

Marianne påtog sig, næsten uden pres, at tage julefrokosten 2022.

29-03-2022